Anmeldelser • Udtalelser • Anbefalinger

Nye perspektiver og konkrete redskaber

Min oplevelse med Vigga har været super positiv. Hun er empatisk og god til at sætte sig ind i de forskellige problemer, man har med til samtalen. Samtalen føles meget organisk, og der bliver taget udgangspunkt i de problemstillinger, man kommer med. Man går altid derfra med en følelse af at have fået et nyt perspektiv på sin situation og nogle konkrete redskaber/øvelser at gå videre med. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Vigga.

– S. Christensen

 

Brugbare værktøjer fra første møde

Nærværende samtaler, som udmønter sig i konkrete metoder og redskaber til at få løst de problemer man står overfor. Vigga er en kompetent, empatisk og anbefalelsesværdig terapeut, som fik mig ovenpå efter en stor livskrise. Hun har hjulpet mig med brugbare værktøjer fra første møde, og jeg er kommet styrket igennem forløbet.

– G. S.

 

Jeg har lært at stå ved mig selv

Vigga er helt fantastisk dygtig! Hun formår altid at lytte, forstå og give brugbar feedback.

Efter mit forløb hos Vigga Wagtberg er min livskvalitet steget, og jeg har især fået en større forståelse for grænsesætning. Selvom det har været svært at lære at handle ud fra de nye perspektiver, Vigga har givet mig, har det været afgørende for min livsglæde.

Jeg har lært at stå ved mig selv i familierelationer, hvor jeg førhen har været i en fastlåst, underdanig rolle. Eksempelvis turde jeg ikke udtrykke, at jeg ikke følte, at jeg hørte til i den religion, som min familie er en del af. Den manglende erfaring med at blive mødt med accept for mine følelser i min familie udfordrede mit forhold til andre mennesker, fordi jeg havde vænnet mig til ikke at stå ved mig selv, når mine præferencer ikke behagede mine omgivelser. Efter mit forløb hos Vigga føler jeg mindre skyld, og jeg har lært at identificere og håndtere usunde mønstre i relationer.

Det har også været en øjenåbner for mig at gå i parterapi hos Vigga, for her har jeg lært, at jeg selv har taget nogle uvaner i kommunikationen med videre fra usunde familierelationer, uden at jeg førhen var opmærksom på det. Den selvindsigt har styrket mit parforhold, hvor der nu er gensidig respekt for hinandens forskelligheder. Samtidig har parterapien givet mig et bedre forhold til min svigerfamilie, fordi min forlovede er blevet en god støtte for mig i situationer, hvor min svigerfamilie har anderledes vaner og værdier end jeg selv. Jeg føler, at min partner og jeg er gået fra at være rivaler til at være et team, efter vi har været hos Vigga.

Før jeg kom til Vigga, har jeg ikke følt, at en terapeut har kunnet forstå mig helt. Men Vigga er både empatisk og professionel, og jeg anbefaler folk i min omgangskreds at booke en tid hos hende.

– A. O.

 

Tryg ved at åbne mig

Jeg synes hun er god til at sætte sig ind ift. min situation og i mit parforhold. Hun er god til at sætte ord på de følelser jeg gennemgår, hvilket jeg nogen gange selv har svært ved at indse. Jeg har været hos hende med min partner til parterapeut, men også kommet der selv til indviduelle samtaler. Jeg synes også hun er rigtig god til at komme med konstruktiv kritik / løsninger på de problematikker jeg har svært ved/gennemgår , hvilket er rart så jeg har noget at arbejde med / reflektere over derhjemme og i mit personlig liv. Jeg føler mig også tryg i at kunne udtrykke mig og åbne mig ud ift. mine følelser hos hende.

– Angelica

 

Begge bliver hørt

Dejligt at der er rum til at begge bliver hørt og at der kommer løsninger på de udfordringer man har derhjemme 🙂

– Tobias

 

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Vigga!

Mine samtaler med Vigga har været afgørende for at komme igennem en livskrise. Vigga er enormt sympatisk og skarp til at forstå komplekse problematikker. Hun er hurtig til at sætte sig ind i følelsesmæssige udfordringer på en måde så jeg føler at vi virkelig “taler samme sprog”. Jeg har siden første samtale følt mig meget tryg i hendes rum. Jeg bliver ved med at vende tilbage til Vigga fordi hun altid kommer med nye perspektiver og værktøjer på en meget konkret måde. Samtidig er hun helhedsorienteret så jeg føler at vi når hele vejen rundt i de problematikker der arbejdes på. Jeg føler mig enormt rummet og forstået i et forløb hos Vigga – hun husker detaljer om hvad vi har talt om tidligere og er engageret i min udvikling. Hver eneste samtale vi har har haft har været meget givende, så man får virkelig noget for sine penge!

– A. F.

 

Hvis du har lyst til at skabe en vigtig forandring i dit liv

Jeg har været i et forløb hos Vigga, der helt bogstavligt har ændret mit liv. Idet jeg før har været til coaching og terapi af forskellig art har jeg været særligt opmærksom, i forhold til måden Vigga har lyttet til mig og forstået det jeg har kommunikeret. Jeg har før oplevet, at jeg har kunne formidle et problem til en terapeut/ coach uden at blive sådan rigtig forstået. Sådan, at når vedkommende har forsøgt at formulere, med egene ord, det jeg har givet udtryk for så var det ikke helt spot on. Næsten, men ikke helt. Og, det var svært at få vedkommende til at forstå nuancerne. Sådan er det ikke med Vigga. Jeg har aldrig før oplevet en så professionel håndtering af de ting, der har været oppe i sessionen og ej heller før oplevet at møde den form for forståelse og skarphed, som Vigga har beriget mig med. At blive set og hørt og forstået og få nogle helt klare redskaber med hjem i og efter hver session har i den grad skabt en forandring i mit liv. Som det ser ud nu er jeg for første gang i stand til at give slip på noget, der har fyldt i mit liv i næsten 8 år. Dette føles stort og befriende. Jeg er kommet her til med kærlig, omsorgsfuld støtte fra Vigga,, der også i særdeleshed er faglig kompetent og ekstra ordinær skarp og intelligent. Jeg vil til hver en tid anbefalde at booke tid hos Vigga, som par eller alene, hvis du har brug for at forløse eller finde frem til at skabe den forandring du ønsker i dit liv.

– L. M.

 

Ser, hvor jeg er

Jeg har været i et terapiforløb hos Vigga, hvor hun hjalp mig videre efter en lang og svær periode i mit liv. Hun er en empatisk og meget kompetent terapeut, som lytter og ser hvor man er i livet. Jeg fik løbende konkrete værktøjer til reflektion og bearbejdelse af følelser og tanker. Jeg vil varmt anbefale et forløb hos Vigga.

– M. T. R.

 

Fantastisk oplevelse

For mig er det her terapiforløb en perfekt idé… Præcis vejledning der virkelig giver mening. Jeg har fået nye redskaber/ kommunikationsformer som virkelig har givet pote i mit parforhold. Jeg står nu med redskaber som virkelig er brugbare i mange situationer og for den sags skyld, i flere relationer. Vigga er meget professionel og enormt dygtig til at konkretisere det reelle problem, så jeg nu har oplevet langt større forståelse, for både min partner og mig selv, end jeg har kunne alene i vores forhold tidligere. Jeg føler mig meget tryg ved at fortælle de dybe følelser jeg gennemlever, og jeg synes jeg har fået en gave af hjælp og tools. Jeg har individuelle samtaler og ønsker virkelig et fremtidigt parforløb hos Vigga. Hun har hjulpet mig til at tale sammen igen, med forståelse og respekt for hinanden. Jeg vil af hjertet og varmt anbefale et forløb hos hende.

– Cecilie S.

Se samtaletiderSe kursusdatoerSe priser

Share