Bliver din forelskelse ikke gengældt?

Er du forelsket, men oplever, at din forelskelse ikke bliver gengældt? Her får du en mulig forklaring på, hvorfor du står alene med dine følelser.

Hvis din forelskelse ikke bliver gengældt, kan det skyldes mange ting. Selvfølgelig kan den person du er forelsket i, have en række af sine egne grunde til ikke at gengælde dine følelser. Det er årsager, der ikke nødvendigvis har noget med dig at gøre.

Men hvis du bliver afvist, kan det også skyldes din egen rolle i den relation. Hvis afvisningen skyldes dig selv, hænger det tit sammen med at du ikke åbner dig på den rigtige måde, når du prøver at gå ind i relationen.

Læs resten

Share

Interview med Karen Kari om Theta Healing

I følge terapeut Karen Heidi Kari kan du bearbejde dine følelser og dit helbred ved at bruge din tro – også selvom du er ateist. Hun bruger behandlingsformen Theta Healing til at gøre netop dét. Hør mit interview med hende her.

Karen Heidi Kari

Tager det årevis med terapi og selvransagelse at ændre på gamle følelsesmæssige mønstre og skrantende helbred? Ikke nødvendigvis, mener Karen Heidi Kari. Hun arbejder som terapeut med behandlingsformen Theta Healing, der bearbejder følelserne ved at bruge din tro.  I følge hende behøver du ikke engang at være spirituel for at kunne bruge metoden. Læs resten

Share

8 grunde til at du er konfliktsky i dit parforhold

Er du konfliktsky i dit parforhold? Måske er det fordi, du ikke har lært at håndtere konflikter.

Hvis du undgår konflikter i dit parforhold, kan det være fordi du aldrig har lært at håndtere konflikter. Hvis du ikke går ind i konflikterne i dit forhold, risikerer du at problemerne får lov til at vokse sig store uden at I får gjort noget ved dem, mens I kan.

Herunder får du 8 eksempler på årsager til at du er konfliktsky i dit parforhold. Læs resten

Share

Interview med Hans Laurens om egenrådighed

Storyteller Hans Laurens er igennem sit liv kommet i mange problemer på grund af sin egenrådighed. Lyt med her, når jeg interviewer ham om de oprør, han har gjort lige siden han var barn.

Hans Laurens

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring, et irriterende karaktertræk eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt. Læs resten

Share

Sådan kan du elske dine svagheder

Skammer du dig over dine svagheder? Så risikerer du at slippe magten over dit eget liv.

Får du lyst til at kravle i et hul i jorden, når du kommer i kontakt med dine svagheder? Så risikerer du at opbygge et liv, hvor der heller ikke er plads til dine styrker.

Når du ikke ser dine svagheder i øjnene, kan du risikere at leve et liv på skæve præmisser, hvor du stiller forkerte krav til dig, og bruger din energi på at udfylde roller, der ikke giver mening for dig.

 

Læs resten

Share

10 ting der forhindrer dig i at sige fra

Har du svært ved at sige fra? Måske har du en god grund. Her får du 10 årsager til, at du ikke siger fra.

 

Får du ikke altid sagt fra, selvom du føler dig presset? Du ved godt, at du skal passe på dig selv for at undgå et liv med stress, angst og tomhed, så hvorfor er det alligevel så svært? Det burde jo være lige ud ad landevejen, men det er det bare ikke. Læs resten

Share

10 fordele ved at holde dine behov hemmeligt overfor din kæreste

Holder du igen med at fortælle din kæreste hvad du virkelig længes efter? Hvis du er lukket om dine følelsesmæssige behov, slipper du for at han ser lige ind i dig.

Længes du efter mere ømhed, bekræftelse, kærtegn, spørgsmål, modspil, loyalitet, opbakning, støtte og kærlige ord i dit forhold? Eller måske noget mere frihed, tillid eller alenetid?

Hvis du holder dine længsler hemmeligt over for din kæreste, slipper du for risikoen for at blive afvist – men du giver heller ikke dig selv mulighed for at få dine kærlighedsønsker opfyldt.

Læs resten

Share

9 ting der forhindrer dig i at tilgive

Har du svært ved at tilgive en person, der har gjort dig ondt? Måske forhindrer du dig selv i at tilgive.

At tilgive er ikke noget, du kan beslutte dig for at gøre. Det er ikke noget, du selv eller andre kan tvinge dig til.

Du tilgiver først i det sekund, du er klar til det. Dit hjerte kan tilgive, når du inden da først har været igennem en nødvendig proces med dig selv og med den person, der har forvoldt dig smerte. Læs resten

Share

Derfor er du rastløs i dit parforhold

Er du rastløs i dit parforhold? Hvis du føler dig rastløs, er det ikke nødvendigvis fordi der er noget galt med dit forhold. Måske mangler du bare at få dækket dine følelsesmæssige behov.

Hvis der er emner, I ikke får talt om, kan det hurtigt få den virkning, at I bliver lidt overfladiske i jeres måde at kommunikere på, og det kan få parforholdet til at føles kedeligt.

Der er tidspunkter, hvor intet er mere dramatisk end den skinbarlige sandhed. Når der står et menneske overfor dig, som viser sine følelser helt ærligt uden filter og censur, så kan det pludselig føles så spændende, at det næsten bliver lidt i overkanten.

Det er tit grundlæggende den vej du skal gå, hvis du vil have mere spænding i forholdet. Det handler ikke nødvendigvis om at tage i swingerklub og købe sig fattig i sexapparater. Det kan selvfølgelig godt kan være en del af løsningen, men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste handler tværtimod om at tage et lag af, komme et skridt dybere ind i jer begge og se hvad der sker.

Læs resten

Share

10 fordele ved at have sex på første date

Har du det godt med at have sex på første date? Hvis du passer godt på dine ægte behov allerede fra starten, kan det hjælpe dig til at leve i overensstemmelse med dine værdier og integritet.

Elsker du at kaste hæmningerne over bords og have sex på første date?

Hvis det er et udtryk for dine egne helt ægte behov og ønsker, så kan det være med til at opbygge dit selvværd og dit kendskab til dig selv.

 

 

 

 

Læs resten

Share

10 tips til at skabe nærhed i parforholdet med brok

Er der brok i dit parforhold? Det kan være med til at holde nærheden ved lige.

Brokker du dig en gang i mellem til din kæreste? Dårlig brok er med til at grave kløfter, men hvis du brokker dig med kærlighed, så kan det skabe nærhed i jeres forhold.

Brok er nemlig en effektiv metode til at holde kommunikationen i live. Her får du 10 konkrete tips til at skabe nærhed i parforholdet med brok.

Læs resten

Share

8 grunde til at du har skyldfølelse

Går du tit rundt og er tynget af dårlig samvittighed og skyldfølelse? Måske skyldes det, at du ikke har lært at skubbe ansvar fra dig, når det ikke er dit.

Hvis du af og til er tynget af dårlig samvittighed og skyldfølelse, er det måske fordi du ikke får sagt ordentligt fra over for forpligtelser, som ikke giver mening for dig.

Læs resten

Share