Interview med Aslak Estrup om livskriser

Aslak Estrup fik en livskrise da han fyldte 30. Det bragte ham ind i personlig udvikling, som i dag har gjort ham til ekspert i mænds livsovergange. Hør mit interview med ham her.

Aslak Estrup

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring, et irriterende karaktertræk eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt.

Livskriser: Interview med Aslak Estrup

Mandegruppeleder Aslak Estrup oplevede en dyb livskrise da han fyldte 30 år. Det satte gang i en lang rejse for ham, hvor han lærte sig selv at kende på en helt ny måde ved at søge ud i naturen og dyrke det indadvendte liv. I dag er han ekspert i mænds livsovergange. Her i interviewet fortæller han om, hvorfor livet i en periode kan blive til en krise, og om sit arbejde med at føre mænd igennem dem. Aslak arrangerer såkaldte vision quests eller visionssøgninger for mænd. Det er ophold i naturen som varer flere dage, og gennem tomheden og indadvendtheden bringer mænd i kontakt med deres inderste livsvilje.

Hør interviewet her:

 

 

Interviewet blev bragt på Den 2. Radio i januar 2014.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.