Interview med Carina Heckscher om at networke

Glem alt om at spille sælger-Helge, når du networker. I følge netværksekspert Carina Heckscher kan du godt bevare dig selv, når du networker – også selvom du f.eks. er introvert, eller bare ikke er den store fan af personlige salgstaler og smalltalk til receptioner. Hør mit interview med hende her.

 

Er du introvert og jobsøgende? Du behøver ikke at presse dig ned i en kunstig rolle for at styrke og udvide dit netværk. Det mener netværks-ekspert Carina Heckscher.

Hun fortæller her, hvordan du med små overskuelige målsætninger kan bevare dig selv og give plads til din egen personlighed, når du networker.

Networking: Interview med Carina Heckscher

Er du jobsøgende – og enten introvert, eller sådan en der bare generelt får røde knopper ved tanken om receptioner med fremmede mennesker og small talk? Så kan det føles som en belastning at holde gang i dit netværk. Men i følge netværks-ekspert Carina Heckscher behøver du ikke gøre vold på dig selv for at styrke og udvide dit netværk. Der er en anden vej.

Her fortæller hun, hvordan du kan spinde guld på de små anstrengelser, hvis du sætter dig håndgribelige og overskuelige målsætninger med din networking.

Hør mit interview med hende her.

Du kan læse mere om Carina Heckscher og alt dét, hun kan hjælpe med på hendes hjemmeside networkingekspert.dk.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.