Interview med Cath Borch om at danse med et handicap

Cath Borch er født med et handicap, der binder hende til en kørestol. Det holder hende ikke tilbage fra at bruge sin krop som danser. Lyt med her, når jeg interviewer hende om at danse med et handicap.

Cath Borch

Udforsker du dine drømme og din nysgerrighed? Eller holder du dig tilbage på grund af begrænsninger, der i dine øjne virker helt ubestridelige? Måske byder din virkelighed på flere muligheder, end dem du umiddelbart kan få øje på.

Det kender Cath Borch alt til. Hun er født med spasticitet, der gennem hele livet har bundet hende til en kørestol. Hun kan ikke gå, fordi hendes muskler og sener er spændte som en flitsbue. Alligevel sagde hun ja, da hun fik muligheden for at komme med i en dansetrup, og det er i dag helt naturligt for hende at se sig selv som danser.

Dans med et handicap: Interview med Cath Borch

Cath begyndte først at danse, da hun fik muligheden gennem en bekendt, som søgte en handicappet til et danseprojekt. Det åbnede de første døre for hende ind til dansens verden.

Efterfølgende er hun blevet en del af dansekollektivet Integrated Dance Explorations, og her har hun mødt danser Janne Weidinger Kristensen samt den finske koreograf Anu Rajala. De arbejder på forestillingen “Velkommen til de normale menneskers fest”, hvor Caths kørestol er en del af oplevelsen.

Jeg har interviewet Cath om at danse med et handicap. Hun fortæller om at droppe alle domme omkring sin krop, og være helt åben overfor at bruge dens unikke udtryk til at skabe en kunstnerisk oplevelse.

Hør interviewet her:

 

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

1 thought on “Interview med Cath Borch om at danse med et handicap

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.