Interview med Charlotte Heje Haase om at få sit første barn

Forfatter og skrivementor Charlotte Heje Haase har skrevet bogen “Mit livs største tigerspring” om at få sit første barn. Hør interviewet med hende her.

Charlotte Heje Haase

Jeg havde egentlig planlagt at formidle historien om de valg og fravalg, der er forbundet med at blive mor.

Det viste sig, at forfatter, skrivementor og førstegangsmor Charlotte Heje Haase ville hellere tale om kærligheden og meningen i at se et nyt liv vokse op.

 

Om at blive mor for første gang: Interview med Charlotte Heje Haase

Dette skulle egentlig være historien om alle de prioriteringer der er forbundet med at få sit første barn, men det viste sig at Charlotte havde noget helt andet på hjerte.

Min tidligere redaktrice Charlotte Heje Haase er blevet mor for 3 år siden, og har siden da skrevet bogen “Mit livs største tigerspring” om den første tid efter hendes datter kom til verden. Bogen er en ret underholdende beskrivelse af hendes oplevelser med at finde ind til sin egen måde at være mor på – og så handler den om nogle af de bekymringer, der kan forårsage de mest uforudsigelige handlinger.

Ud over at være forfatter arbejder Charlotte i dag som skrive-mentor. Hun hjælper forfatterspirer til at give liv til kreativiteten og lade ordene flyde. Hun har altid selv levet og åndet for sine egne skriverier, og jeg var derfor nysgerrig efter at finde ud af, hvordan hun egentlig fik plads til sig selv efter hun fik sin datter. Jeg tænkte at det måtte kræve nogle hårde prioriteringer undervejs.

Da interviewet gik i gang, gik det efterhånden op for mig, at det ikke virkede som om, at prioriteringerne vejede så tungt for Charlotte. I løbet af interviewet fik jeg fornemmelsen af, at det var kærligheden og uforudsigeligheden i livet med et barn, der gjorde hende høj. Det synes jeg er meget rørende.

Nu skal du derfor høre den realistiske og kærlige historie om at få et barn. Den handler lidt om prioriteringer, men mest om den nye meningsfuldhed, der dukkede op i Charlottes liv efter hun blev mor.

 

 

Charlotte har skrevet bøgerne “1001 tårs tøsetanker”, “Skydykker uden faldskærm”, “Generation multiorgasme” og altså nu også “Mit livs største tigerspring” som du kan købe lige her: Mit livs største tigerspring

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.