Interview med Dorthe Rindbo om at være særligt sensitiv

Konsulent Dorthe Rindbo gik ned med stress, fordi hun i sit arbejdsliv ikke tog hensyn til, at hun er særligt sensitiv. I dag er hun blevet rask, og har brugt sin nedtur til at udvikle et nyt forretningskoncept.

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt.

Særligt sensitiv: Interview med Dorthe Rindbo

Her kan du høre interviewet med konsulent Dorthe Rindbo. fortæller om at være særligt sensitiv, som for hende har været både en velsignelse og en forbandelse. Inden hun lærte at forstå sin sensitivitet og passe på sig selv, pressede hun sig selv så meget, at hun til sidst fik stress. I dag giver sensitiviteten hende ikke længere stress – tværtimod bruger hun den som et vigtigt redskab til at drive sin virksomhed.

Dorthe har skrevet bogen “Travle kvinders guide til mere tid”, som giver konkrete råd til at gøre hverdagen mere effektiv.

Hør interviewet her:

 

Interviewet er oprindeligt bragt på CWA.dk i april 2013.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.