Interview med Hans Laurens om egenrådighed

Storyteller Hans Laurens er igennem sit liv kommet i mange problemer på grund af sin egenrådighed. Lyt med her, når jeg interviewer ham om de oprør, han har gjort lige siden han var barn.

Hans Laurens

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring, et irriterende karaktertræk eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt.

Egenrådighed: Interview med Hans Laurens

Her kan du høre et interview med den – i mine øjne – ret inspirerende storyteller Hans Laurens, som fortæller om et karaktertræk, han både har oplevet de negative og positive sider af. Karaktertrækket er egenrådighed. Selvom det har skabt ham et par problemer i livet, har han også formået at bruge det til personlig udvikling ved at skabe noget nyt, bryde med etablerede normer og gå sin helt egen vej. Sammen med storyteller Kasper Sørensen har han nemlig været med til at introducere danskerne for en helt ny kunstart: Storytelling. Det har han gjort ved at oprette scenen og skolen Besttellers, der er Danmarks eneste akademi for den type kunstart.

Hør interviewet her:

Interviewet er oprindeligt bragt på CWA.dk i marts 2013.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.