Interview med Helgi Breiner om familieopstilling

Støder du panden mod fastlåste mønstre i dit liv? I følge terapeut og familieopstiller Helgi Breiner kan forhindringerne i dit liv hænge direkte sammen med mekanismer i den familie, du er opvokset i. Det arbejder han med i terapi med familieopstilling.

Helgi Breiner

Ender du altid i de samme mønstre i dine parforhold? Har du svært ved at finde et arbejde, som du er glad for, og føler dig hjemme i? Føles dit liv ikke helt tilfredsstillende for dig? De forhindringer du står i i dag, kan måske hænge sammen med ubevidste mekanismer, som du har arvet fra din familie. Det mener terapeut og familieopstiller Helgi Breiner.

Familieopstilling: Interview med Helgi Breiner

Helgi arbejder med familieopstilling som terapiform. Det er en metode, som gennem fysiske opstillinger hjælper dig til at mærke og forstå, hvordan mekanismerne i din familie helt konkret påvirker dit følelsesliv lige nu.

Med en blanding af opstillinger og personlige samtaler bruger han sine metoder til at hjælpe mennesker til at arbejde med fastlåste mønstre og at frigøre sig fra dem.

Familieopstillingernes hemmelige våben er at gøre de skjulte sammenhænge synlige og konkrete i stedet for kun at tale om dem.

Hør interviewet her:

 

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.