Interview med Lasse om lykken i at arbejde med sine hænder

Lasse er uddannet cand.mag i historie, men er aldrig blevet lykkelig med akademisk arbejde. I dag arbejder han i en trælast, hvor han kan bruge sin krop og sine hænder. Det oplever han som meget mere meningsfuldt. Her interviewer jeg ham om lykken i at have det rigtige arbejde.

Lasse

Lasse er uddannet historiker, og fik så gode resultater på sit studie, at han var en af de allerbedste på sin årgang. Han blev headhuntet til et job inden for sit fag, og havde til sidst en ph.D i sigte. Det takkede han nej til.

Han var ikke lykkelig med akademisk arbejde. Han følte, at han visnede, og faldt i ét med nullermændene blandt papirer, rapporter og arkivskabe.

I dag har han fundet ud af, at han kun virkelig trives med et arbejde, hvor han kan bruge sin krop og sine hænder.

Lykken i at arbejde med sine hænder: Interview med Lasse

Selvom Lasse havde nemt ved de gode resultater på sit historie-studie, gjorde det ham ikke lykkelig at arbejde med faget. I en årrække var han arbejdsløs, men så fandt han efterhånden ud af, at der var noget, der tændte ham: Træ!

Det gik op for ham, at han elskede at arbejde med træ, og at han oplevede stor mening i processen med at skabe smukke, brugbare og konkrete ting i træ. Det fik ham til at udforske forskellige håndværksmæssige måder at arbejde på, og i dag er han ikke i tvivl om, hvilken retning han vil forfølge i sit arbejdsliv.

Her kan du høre interviewet med ham, hvor han fortæller om at finde ind til sig selv og sin arbejdsglæde.

 

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.