Interview med Line Emma om overshopping

Engang jagtede Line Emma en identitet gennem shopping. Da hun begyndte at mærke sig selv på et dybere plan, mistede shoppingen magten over hende. I dag hjælper hun andre til at slippe købemanien ved at lytte til dens budskaber.

Line Emma

Engang kunne Line Emma ikke mærke, hvem hun var. Ubevidst troede hun, at nye ting kunne give hende en selvfølelse.

Først da hun begyndte at lytte til de underliggende længsler i sin overshopping og finde ind til sin sande identitet, blev det muligt for hende at ændre sit forbrugsmønster.

Nu hjælper hun andre med at slippe købemani. Hendes metoder er ikke at tage udgangspunkt i kontrol og forbud, men derimod at bruge mildhed, nærvær til at lytte til købemaniens reelle signaler.

Overshopping: Interview med Line Emma

Line Emma har selv mærket konsekvenserne af at bruge for mange penge på shopping. Det fik både betydning for hendes økonomi og hendes relationer. Efterhånden som hun undersøgte årsagerne til sin overshopping, gik det op for hende, at den prøvede at fortælle hende noget.

Den prøvede at fortælle hende, at hun gerne ville mærke, hvem hun var og være i kontakt med sig selv. Da hun begyndte at lytte til det budskab, slap købemanien efterhånden sit tag i hende. I dag hjælper hun andre, der også vil slippe deres købemani.

Et vigtigt aspekt af Line Emmas arbejdsmetoder består i at lade være med at møde sin afhængighed med fordømmelse og kontrol. Tværtimod mener hun det virker meget bedre at værdsætte det budskab, som købemanien kommer med. I følge Line Emma har købemanien noget på hjerte.

Hør interviewet med hende her:

 

Læs om Line Emma og se hendes forløb om at slippe købemani: SlipDinKoebemani.dk

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.