Interview med Louise Rose om ensomhed

Iværksætter Louise Rose kender har i en periode haft ensomhed tæt inde på livet, da hun flyttede fra Fyn til København. Lyt med her, hvor jeg interviewer hende om at være ensom, og hvordan hun har brugt den oplevelse i sit liv.

Louise Rose

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring, et irriterende karaktertræk eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt.

Ensomhed: Interview med Louise Rose

Her kan du høre interviewet med iværksætter Louise Rose. Hun har prøvet at leve i en periode med ensomhed, da hun var klar til et nyt skridt i sit liv, og flyttede fra Fyn til København.

Hele sin omgangskreds efterlod hun bag sig, og pludselig stod hun i en stor by helt uden venner. Hvad gør man så? Louise gik alene rundt sammen med sin kæreste og sin kat, og pludselig fik hun en idé til en hjemmeside, der kan hjælpe veninder til at finde hinanden.

Her i interviewet fortæller hun om ensomheden, og hvordan hun har brugt sin oplevelse til at skabe et online forum, hvor man kan finde nye veninder.

Hør interviewet her:

 

Interviewet er oprindeligt bragt på CWA.dk i 2013.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.