Interview med Maybritt Laisbo om svigt i barndommen

Maybritt Laisbo har oplevet svigt i sin opvækst, men har alligevel i dag fået et højt selvværd. Lyt med her, når hun fortæller om at være et mælkebøttebarn.

Maybritt Laisbo

Hvad kan man gøre for at få et højt selvværd og et levende følelsesliv, når man er vokset op med svigt i sin barndom? Det ved Maybritt Laisbo noget om. Hun har selv haft en opvækst, hvor der ikke var plads til hendes behov og følelser, men i dag har hun alligevel fået et højt selvværd.

Hun er blevet kaldt et mælkebøttebarn. Her fortæller hun om at vokse følelsesmæssigt i omgivelser, der er fuld af modstand.

Svigt i barndommen: Interview med Maybritt Laisbo

I Maybritt Laisbos barndomshjem var alkohol en del af hverdagen. Efter en skilsmisse mistede hendes mor overskuddet, og det endte med at gå hårdt ud over livet i det hjem, hvor Maybritt og hendes søster voksede op. Hun fik en opvækst med svigt, som har præget hende gennem livet, men i dag er hun alligevel vokset gennem smerten. Her kan du høre, hvordan hun har båret sig ad med at hele sig selv.

Hør interviewet her:

 

Du kan læse mere om Maybritt Laisbos refleksioner og oplevelser på hendes hjemmeside Cityprinsesserne.dk.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share