Interview med Mette Weber om kommunikation med børn

Hvad skal man stille op, når der er konflikter med ens børn? Det er et af de spørgsmål, som coach og familievejleder Mette Weber hjælper forældre med. Her interviewer jeg hende om kommunikation med børn.

Mette Weber

Moderne forældre har lært, at de skal have dialog med deres børn, men er det nu altid en god idé? Hvis forældrene ikke har lært at dosere samtalen på den rigtige måde, så kan det give konflikter i familien og stressede børn. Det fortæller coach og familievejleder Mette Weber, der arbejder med at rådgive forældre om børneopdragelse.

 

Kommunikation med børn: Interview med Mette Weber

Hvis du giver små børn for mange valgmuligheder og for meget ansvar, kan det skabe konflikter i familien. Det er Mette Webers erfaring som familievejleder, coach og ekspert i kommunikation med børn. I sit daglige arbejde med at rådgive om børneopdragelse, oplever hun tit, at forældre kommer til hende, fordi de ikke ved, hvordan de skal håndtere konflikterne med deres børn.

Her i interviewet fortæller hun om de problemer, som forældre tit har med deres børn, og lidt om hvad man kan gøre ved det.

Hør interviewet her:

 

Læs flere af Mette Webers råd om kommunikation med børn på Talmedboern.dk. Her kan du også deltage i hendes forældrelounge, som er et online fællesskab for forældre, hvor du kan få aktuel viden om f.eks. konfliktløsning, anerkendende pædagogik og positiv psykologi.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.