Interview med Odile Poulsen om meditation, håb og helbredelse

Psykoterapeut Odile Poulsen har på et halvt år mediteret sig ud af et liv i kørestol. I dag kan hun gå på sine ben – uden så meget som en eneste krykke. Hør mit interview med hende her.

Hvor meget magt har du egentlig over dit liv, din krop og dit helbred? I følge psykoterapeut og foredragsholder Odile Poulsen kan dit håb give dig så stor indflydelse på dit eget liv, at det sætter dig i stand til at helbrede kronisk sygdom.

Meditation: Interview med Odile Poulsen

For Odile selv er håbet så stærk en drivkraft, at det har vendt hendes liv fuldstændig på hovedet på kun et halvt år. Efter hun fik en skade i ryggen, blev hun af sine læger dømt til en tilværelse i kørestol med udsigt til at skulle leve resten af sit liv med stærke kroniske smerter. Men hun var ikke helt overbevist om, at det var hendes eneste mulighed, og hun besluttede sig for at prøve at blive rask ved egen hjælp.

Ved at meditere dagligt gennem syv måneder reducerede hun gradvist sine smerter, og det lykkedes hende efterhånden at få sin førlighed tilbage. I dag har hun nu fået det så meget bedre, at hun kan spankulere rundt uden fysisk støtte.

Her kan du høre mit interview med hende, hvor hun fortæller sin historie, og forklarer, hvordan hun bevidst har brugt sit tankesæt og sit håb til at blive rask.

Hør interviewet her:

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.