Interview med Robert Lubarski om at føle sig anderledes

Parterapeut Robert Lubarski følte sig anderledes som barn, og det har præget ham i hans voksenliv. I dag bruger han sine oplevelser fra barndommen som et led i personlig udvikling.

Robert Lubarski

I 2013 startede jeg en interviewrække med titlen “Fordelen ved en ulempe”. Den består af interviews med forskellige mennesker, som har brugt en udfordring, et irriterende karaktertræk eller en smerte i livet som motor for personlig udvikling og en kilde til selvindsigt.

At føle sig anderledes: Interview med Robert Lubarski

Her kan du høre mit interview med parterapeut og kærligheds-shaman Robert Lubarski. Han fortæller om, hvordan han har følt sig anderledes, lige siden han var barn, og hvordan det har præget hans liv. En gang var det en stor smerte for ham, men i dag står han et andet sted i sit liv.

Lyt med her, når Robert fortæller om sin helt specielle rejse, om at træde ud af offer-roller og ind i et liv fyldt med kærlighed og positive tilvalg.

Hør interviewet her:

 

Interviewet er oprindeligt bragt på CWA.dk i maj 2013.

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.