Interview med Sebastian om undertrykkelse i Østtyskland

Sebastian er vokset op i det tidligere Østtyskland, hvor overvågning og kontrol var en almindelig del af hverdagen. Lyt med her, når han fortæller om en opvækst i et samfund uden basale frihedsrettigheder.

Sebastian

Kan du forestille dig et liv, hvor du ikke må besøge din familie, hvor du risikerer at blive aflyttet i dit hjem, og hvor du ikke må spille Matador, fordi det ikke harmonerer med statens politiske overbevisning?

Under de forhold har Sebastian levet de første 20 år af sit liv. Han er nemlig født og opvokset i Østtyskland, hvor borgerne blev nægtet basal personlig frihed.

Undertrykkelse i Østtyskland: Interview med Sebastian

Det er ikke mere end 24 år siden at borgerne i det tidligere Østtyskland levede med overvågning, kontrol og forfølgelse som en almindelig del af hverdagen.

Der er Sebastian født og opvokset inden han i 2003 flyttede til Danmark. I denne udsendelse fortæller han om sine oplevelser fra det almindelige østtyske liv – og især fra militæret, hvor alle unge mænd blev tvunget til at gøre 3 års tjeneste, hvis de ville undgå personlig straf og forfølgelse af deres familier.

Hør interviewet her:

Interviewet blev bragt første gang på Den2Radio.dk i 2013

Kunne du lide interviewet?

    Hvis du tror, at dine venner vil få noget ud af at høre det, må du meget gerne dele det med dem. Du finder knapper til deling på alle sociale medier lige herunder.
    Få besked, når der er nye interviews, artikelguides og arrangementer på siden ved at synes godt om mig på Facebook.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Coaching Psykoterapi Parterapi

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.