Konflikt coaching

Coaching til at stå stærkt i dine konflikter

Fra konfliktskyhed og angreb til tydelig kommunikation

Uddannet coach og psykoterapeut Vigga Wagtberg

 

Konfliktcoach | Frugtbar kommunikation

  • Oplever du udfordringer med at håndtere konfliktfyldte situationer og samtaler? Føler du, det er svært at bevare roen og løse konflikten rigtigt, når den er opstået?
  • Få hjælp til at mærke, beskrive og forstå de mekanismer, der går i gang i de konflikter, du oplever. Få støtte til at arbejde aktivt med konflikterne, så du bliver i stand til at løse dem, når du står i situationen

 

  • Savner du at opleve, at du kan stå i en konflikt og give modspil på en ærlig og direkte måde? Længes du efter at være i stand til at håndtere det, hvis din modpart bruger feje tricks, manipulerer eller angriber dig?
  • Få konkrete redskaber til at håndtere det, hvis din samtalepartner bliver unfair eller grov over for dig. Få enkle og brugbare værktøjer, som hjælper dig til at afsløre og håndtere det, hvis du møder manipulation, angreb, bebrejdelser, passiv aggression, tavshed, trusler, nedgørelser, nedladenhed, krav, forventninger og pres.

 

  • Synes du, det er svært at håndtere konflikter på en ligeværdig måde, hvor der er plads til begge parter? Mærker du, at du af og til enten føler dig angrebet og overfuset, eller selv bliver lidt for spids i tonen?
  • Få indsigt i, hvordan du på en konkrete måde kan passe på dig selv, samtidig med at du lytter til de underliggende budskaber fra din samtalepartner. Få inspiration til hvordan du kan give ligeværdigt modspil, så du kommer ud af konflikterne uden at blive krænket eller selv blive voldsom

 

  • Trænger du til at mærke, at du står sikkert i dig selv, når du kommer ud i en konflikt? Kunne du godt tænke dig at være i stand til at sætte tydelige og præcise ord på dine holdninger, tanker, behov og grænser?
  • Få vejledning i at mærke dine behov og grænser, så du får et stærkt fundament at stå på i pressede samtaler. Få helt konkret rådgivning til at udtrykke hvor du står, så du kan sige tydeligt til og fra, uden at du selv optrapper situationen

 

  • Ønsker du at have nogle sætninger og greb, du kan hive ud af ærmet, næste gang du står i en konflikt? Søger du virkningsfulde redskaber, som føles autentiske og naturlige for dig?
  • Få samtale som hjælper dig til at finde ind til en stil, som føles naturlig og ægte for dig. Få coaching, som hjælper dig til større selvsikkerhed og respekt i dine konflikter

Læs mere om samtalerne

Man/Tir/Ons
9 - 19.30
Søn
12 - 16.30
Se ledige tider

Samtalelokale i København ved Kgs. Have
Se kort

Betal pr. gang eller få rabat m. klippekort
Se priser

Samtaler kan stå alene - eller indgå i udviklingsforløb

Samtaler i lokale i København eller via video / telefon

Kontakt mig for booking og spørgsmål

 

 

Coach København

Share