Kontakt

Bestil tid

Kronprinsessegade 46E

Kronprinsessegade 46E

Kontakt mig for at bestille en tid eller stille spørgsmål:

Telefon: 60 70 20 02
Mail: [email protected]

Ledige tider • Priser

Du kan ringe til mig alle dage mellem kl. 9.00 og 21.00. Hvis jeg ikke svarer med det samme, kan du lægge en besked til mig med dit telefonnummer, og så vender jeg tilbage til dig inden for 24 timer.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe for at tale med mig og stille spørgsmål, inden du bestiller tid til en samtale eller booker plads på et kursus.

Adresse

Vigga Wagtberg
Kronprinsessegade 46 E, 3. sal
1306 København K

 

 

 

Offentlig transport og parkering i Kronprinsessegade

Parkeringsområde ved Dronningens Tværgade (øverst) og på selve Kronprinsessegade (nederst)

Samtalelokalet ligger tæt på offentlig transport og gode parkeringsfaciliteter.

Bus: Buslinje 26, 1A og 350S går til døren eller lige i nærheden. Buslinje 26 holder 50 meter nede ad Sølvgade ved stoppestedet “Kronprinsessegade (Sølvgade)”. Buslinje 350S holder 400 meter nede ad Gothersgade ved stoppestedet “Kronprinsessegade (Gothersgade)”. Buslinje 1A holder 450 meter nede ad Dr. Tværgade ved stoppestedet “Dr. Tværgade (St. Kongensgade)”

Tog og metro: Lokalet ligger 650 meter fra Kgs. Nytorv Metrostation, 900 meter fra Nørreport St. og 900 meter fra Østerport St.

Parkering: Du har mulighed for parkering på Kronprinsessegade. Derudover har du 200 meter til et stort parkeringsområde ved Dr. Tværgade. Begge gader ligger i grøn zone, og koster max 19 kr. pr. påbegyndt time. En tredje mulighed er Q parks parkeringshus i Adelgade, som ligger inden for 300 meter, og koster max 42 kr. pr. påbegyndt time.

 

 

Åbningstider

Samtalelokale i Kronprinsessegade

Jeg har åbent for samtaler alle ugens dage mellem kl. 7.00 og 21.00 – også i weekender og på helligdage. En samtale kan senest starte kl. 19.30.

 

 

Ventetid?

Venteområde

Når du bestiller en tid til en samtale hos mig, kan du som regel komme til inden for 2-3 dage. Se ledige tider.

Akut tid
Hvis du har brug for en akut tid til en samtale, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive for at undersøge muligheden for at komme til samme dag eller dagen efter.

Når du kontakter mig, skal du gøre opmærksom på, at det er en akut tid, du ønsker. Vilkårene for tidsbestilling, pris og aflysning er de samme som ved øvrig terapi og rådgivning.

 

Øvrige spørgsmål

Samtaler via telefon og Skype

 

Samtaler via Skype og telefon

Foretrækker du at få terapi, coaching og rådgivning telefonisk eller via Skype i stedet for at møde op fysisk, er du altid velkommen til det. Du kan give mig besked om dit ønske i forbindelse med at du bestiller din tid.

Konkret foregår det på den måde, at du ringer mig op på det aftalte tidspunkt for sessionens start. Vilkårene for tidsbestilling, pris og aflysning er de samme som ved øvrig terapi og rådgivning.

Læs mere om online terapi og telefon terapi.

 

Skriftlig rådgivning

 

Har du et spørgsmål til din livssituation, som du gerne vil have et helt konkret svar på, kan det være en god løsning for dig at bestille skriftlig rådgivning. Det koster 600 kr. Det skriftlige råd er på mellem 400 og 800 ord – det svarer til en til to A4-sider.

I det skriftlige råd får du hjælp til at forstå din situation fra en ny vinkel. Derudover får du selvfølgelig helt konkrete råd til, hvordan du kan komme videre i dit liv herfra. Du kan læse svaret i ro og fred derhjemme, og du kan tage det frem, hver gang du har brug for at læse det igen.

Du bestiller skriftlig rådgivning ved at sende dit spørgsmål til mig i en e-mail. Herefter får du svar inden for en uge.

 

Priser

 

Samtale for enkeltpersoner og par

Klik her for at se priser for samtaler

 

Kursus – 2 dage

Kurser om personlig udvikling og parforhold: 1800 kr. pr. person

 

Workshop til din virksomhed/forening – 8 timer

Workshop om behov, grænser og kommunikation (max 30 deltagere): 8000 kr. + moms

 

Betaling

 

Betaling for samtaler: Når du bestiller en tid, får du en faktura tilsendt på mail, som skal betales dagen inden samtalen. Fakturaen kan betales direkte online med visakort eller mastercard eller via en kontooverførsel. Hvis du foretrækker at betale kontant, er det også OK – du skal bare give besked i forbindelse med tidsbestillingen.

Betaling for online guides: Du betaler direkte gennem shoppen her på siden. Du kan betale med visakort eller mastercard. Hvis du ønsker at betale med kontooverførsel, så kontakt mig direkte for at bestille din guide – så klarer vi det manuelt uden om shoppen.

Betaling for kurser: Du betaler direkte gennem shoppen her på siden. Du kan betale med visakort eller mastercard. Hvis du ønsker at betale med kontooverførsel, så kontakt mig direkte for at tilmelde dig. Du kan vælge mellem at betale hele beløbet på en gang eller at starte med at betale tilmeldingsgebyret på 600 kr. og betale resten via en faktura en uge inden kurset.

 

Lægehenvisning

 

Har du en henvisning, kan du få terapi hos mig til samme pris som psykologhjælp med offentligt tilskud – og parterapi til nedsat pris.

Individuel terapi: 320 kr. (60 min.)
Parterapi: 630 kr. (70 min.)

Gælder hverdage kl. 9.00 – 17.00

Ordningen er ikke forbundet med den offentlige sygesikring el. sygesikringen Danmark. Du kan få hjælp inden for de emner, jeg i forvejen behandler på daglig basis i min psykoterapeutiske praksis.

Se de emner, jeg kan hjælpe dig med

 

Spørgsmål og formøde

 

Har du et spørgsmål, som du gerne vil stille mig om samtalerne, kurserne eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kom til kaffe

Vil du gerne møde mig, inden du bestiller tid til en samtale eller booker plads på et kursus? Du er velkommen til at lave en aftale med mig om at mødes til en kop kaffe og en uforpligtende snak om de spørgsmål, du har. Ring eller skriv for at lave en aftale om at kigge forbi.

 

Presse

 

Hvis du ønsker min medvirken til et interview, artikel eller udsendelse, er du velkommen til at henvende dig. Her kan du se eksempler på de ting, jeg tidligere har medvirket i: Presse

 

Projektopgaver til skoler, gymnasier og videregående uddannelser

 

Jeg elsker at tale med elever og studerende, men jeg får nu så mange forespørgsler om udtalelser til projektopgaver, at jeg ikke længere har mulighed for at bidrage til dem.

I stedet kan jeg tilbyde at komme ud på din skole el. undervisningsinstitution og holde et oplæg omkring f.eks. behov og grænser i praksis. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

 

CVR-nummer

 

ViggaWagtberg.dk
Kronprinsessegade 46 E, 3. sal
1306 København K

CVR: 34129460

 

Sociale medier

 

Følg med, når jeg udgiver artikler om parforhold og personlig udvikling ved at følge mig på sociale medier.

Facebook: Facebook.com/ViggaWagtbergDK
Google+: Plus.google.com/+ViggaWagtbergDK
Twitter: Twitter.com/ViggaWagtberg
YouTube: YouTube.com/ViggaWagtbergDK

 

Illustrationer og fotografier

 

Akvarel-illustrationer

Det er min gode ven kunstmaler og billedkunstner Uffe Boesen, der har lavet de smukke akvarel-illustrationer på min hjemmeside.

Uffe maler, tegner, illustrerer og laver figurer. Derudover underviser han i akvarel på sine kurser i København, rundt omkring i Danmark og på sine sanselige malerejser adskillige steder i udlandet.

Du kan læse om hans kurser, købe hans værker og bestille illustrationer på hans hjemmeside UffeBoesen.dk

Fotografier

Natur- og landskabs-fotografierne på min blog har jeg selv taget. Billederne er dels taget i naturen på Lolland, hvor jeg er født, og dels i og omkring København, hvor jeg bor i dag.

 

Nysgerrig efter mere?

 

Hvis du skriver dig op til nyhedsbrevet, får du gratis guides sendt til din inbox – og nyheder, når jeg laver aktiviteter og arrangementer om parforhold og personlig udvikling.

 

Share

Skriv et svar