Kontakt

Booking

Kontakt mig for at booke en samtaletid, en kursusplads eller et kombineret forløb. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du ønsker yderligere afklaring, inden du booker.

(+45) 60 70 20 02
[email protected]

Ledige samtaletider • Kommende kurser • Priser

Du kan ringe til mig alle dage mellem kl. 9.00 og 21.00 – også i weekender. Hvis jeg ikke svarer med det samme, kan du lægge en besked til mig med dit telefonnummer, og så vender jeg tilbage til dig inden for få timer

Adresse

Vigga Wagtberg
Frederiksborggade 15, 2. tv.
1360 København K

Kontoret ligger på Nørreport St.
– lige til venstre for Fakta ved Metroopgangen.

 

Offentlig transport og parkering

Kontoret ligger på Nørreport St. med offentlig transport lige til døren og tæt på gode parkeringsfaciliteter.

Bus: Buslinje 5C, 6A, 14, 15E, 42, 184, 150S og 350S går lige til døren.

Tog og metro: S-togslinje A, B, BX, C, E, H og Metro kører lige til døren.

Parkering: Lokalet ligger 100 meter fra et stort parkeringshus på Israels Plads. Her kan du parkere for 38 kr. pr. påbegyndt time.

 

Åbningstider

Mandag: Kl. 9.00 – 21.00
Tirsdag: Kl. 9.00 – 21.00
Onsdag: Kl. 9.00 – 21.00
Torsdag: Kl. 9.00 – 21.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Kl. 10.00 – 16.00

Du kan ringe til mig alle dage mellem kl. 9 og 21 – også de dage hvor kontoret er lukket.

Ventetid?

Når du bestiller en tid til en samtale hos mig, kan du som regel komme til inden for 2-3 dage. Se ledige tider.

Akut tid
Hvis du har brug for en akut tid til en samtale, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive for at undersøge muligheden for at komme til samme dag eller dagen efter. Hvis du ønsker en akut tid, som ikke findes i ledige tider, koster det et akuttillæg på 100 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for par.

Når du kontakter mig, skal du gøre særligt opmærksom på, at det er en akut tid, du ønsker.

 

Øvrige spørgsmål

Samtaler via telefon og Skype

 

Samtaler via Skype og telefon

Foretrækker du at få terapi, coaching og rådgivning telefonisk eller via Skype i stedet for at møde op fysisk, er du altid velkommen til det. Du kan give mig besked om dit ønske i forbindelse med at du bestiller din tid.

Konkret foregår det på den måde, at du ringer mig op på det aftalte tidspunkt for sessionens start. Vilkårene for tidsbestilling, pris og aflysning er de samme som ved øvrig terapi og rådgivning.

Læs mere om online terapi og telefon terapi.

 

Skriftlig rådgivning

 

Har du et spørgsmål til din livssituation, som du gerne vil have et helt konkret svar på, kan det være en god løsning for dig at bestille skriftlig rådgivning. Det koster 600 kr. Det skriftlige råd er på mellem 400 og 800 ord – det svarer til en til to A4-sider.

I det skriftlige råd får du hjælp til at forstå din situation fra en ny vinkel. Derudover får du selvfølgelig helt konkrete råd til, hvordan du kan komme videre i dit liv herfra. Du kan læse svaret i ro og fred derhjemme, og du kan tage det frem, hver gang du har brug for at læse det igen.

Du bestiller skriftlig rådgivning ved at sende dit spørgsmål til mig i en e-mail. Herefter får du svar inden for en uge.

 

Priser

Betaling

 

Betaling for samtaler: Når du bestiller en tid, får du en faktura tilsendt på mail, som skal betales dagen inden samtalen. Fakturaen kan betales direkte online med visakort eller mastercard eller via en kontooverførsel. Hvis du foretrækker at betale kontant, er det også OK – du skal bare give besked i forbindelse med tidsbestillingen.

Betaling for online guides: Du betaler direkte gennem shoppen her på siden. Du kan betale med visakort eller mastercard. Hvis du ønsker at betale med kontooverførsel, så kontakt mig direkte for at bestille din guide – så klarer vi det manuelt uden om shoppen.

Betaling for kurser: Du betaler direkte gennem shoppen her på siden. Du kan betale med visakort eller mastercard. Hvis du ønsker at betale med kontooverførsel, så kontakt mig direkte for at tilmelde dig.

Betaling for forløb: Booker du et fuldt forløb med det samme, kan du betale tilmeldingsgebyret med Mastercard/Visa direkte gennem shoppen.  Alternativt kan du betale tilmeldingsgebyret via faktura ved at at kontakte mig. Restbeløbet betales via faktura – evt. i rater. Hvis du starter med en enkelt samtale, betaler du via faktura for den ene samtale til at starte med, og restbeløbet betales efterfølgende ligeledes via faktura – evt. i rater.

 

Spørgsmål og formøde

 

Har du et spørgsmål, som du gerne vil stille mig om samtalerne, kurserne eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kom til kaffe

Vil du gerne møde mig, inden du bestiller tid til en samtale eller booker plads på et kursus? Du er velkommen til at lave en aftale med mig om at mødes til en kop kaffe og en uforpligtende snak om de spørgsmål, du har. Ring eller skriv for at lave en aftale om at kigge forbi.

 

Presse

 

Hvis du ønsker min medvirken til et interview, artikel eller udsendelse, er du velkommen til at henvende dig. Her kan du se eksempler på de ting, jeg tidligere har medvirket i: Presse

 

Projektopgaver til skoler, gymnasier og videregående uddannelser

 

Jeg elsker at tale med elever og studerende, men jeg får nu så mange forespørgsler om udtalelser til projektopgaver, at jeg ikke længere har mulighed for at bidrage til dem.

I stedet kan jeg tilbyde at komme ud på din skole el. undervisningsinstitution og holde et oplæg omkring f.eks. behov og grænser i praksis. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

 

CVR-nummer

 

ViggaWagtberg.dk
Frederiksborggade 15, 2. tv.
1360 København K

CVR: 34129460

 

Sociale medier

 

Følg med, når jeg udgiver artikler om parforhold og personlig udvikling ved at følge mig på sociale medier.

Facebook: Facebook.com/ViggaWagtbergDK
Google+: Plus.google.com/+ViggaWagtbergDK
Twitter: Twitter.com/ViggaWagtberg
YouTube: YouTube.com/ViggaWagtbergDK

 

Illustrationer og fotografier

 

Akvarel-illustrationer

Det er min gode ven kunstmaler og billedkunstner Uffe Boesen, der har lavet de smukke akvarel-illustrationer på min hjemmeside.

Uffe maler, tegner, illustrerer og laver figurer. Derudover underviser han i akvarel på sine kurser i København, rundt omkring i Danmark og på sine sanselige malerejser adskillige steder i udlandet.

Du kan læse om hans kurser, købe hans værker og bestille illustrationer på hans hjemmeside UffeBoesen.dk

Fotografier

Natur- og landskabs-fotografierne på min blog har jeg selv taget. Billederne er dels taget i naturen på Lolland, hvor jeg er født, og dels i og omkring København, hvor jeg bor i dag.

 

Nysgerrig efter mere?

 

Hvis du skriver dig op til nyhedsbrevet, får du gratis guides sendt til din inbox – og nyheder, når jeg laver aktiviteter og arrangementer om parforhold og personlig udvikling.

 

Share

Skriv et svar