Parterapi København

Parterapi København

Samtaler som hjælper jer med følelsesliv, kommunikation og hverdagen

Uddannet parterapeut Vigga Wagtberg

Åbent alle dage
kl. 7.00 - 21.00
Se ledige tider

Fra 600 - 700 kr.
Se priser og rabatter

Samtalelokale i København K
Se kort

Mulighed for samtale via Skype og telefon

Ingen ventetid.
Gælder også ved henvisning

Kontakt mig for booking og spørgsmål

Få hjælp til...

Jalousi, utroskab og flirt med andre

Bebrejdelser, anklager og angreb

Afsavn, afvisninger og længsel efter nærhed

Pres, krav og uenighed om forventninger

Konflikter, uoverensstemmelser og utilfredsstillende kommunikation

Manglende modspil, uklarhed og brudte løfter

Udfordringer i forhold til seksualitet, intimitet og samliv

Få konkrete redskaber i forhold til...

De følelser, behov og grænser I har hver især

Ønsker, holdninger og forventninger til jeres fælles og individuelle liv

Uenighed om rutiner, vaner og opgavefordeling i hverdagen

Udfordringer ved at være forældre - evt. med bonusbørn

At skabe plads til kærlighedslivet i hverdagen

Afklaring om hvorvidt I skal blive sammen eller gå hver til sit

I kan få...

Samtaler for jer som par

Samtaler individuelt for jer hver især

Samtaler som familie, hvor børn/bonusbørn eller andre kommer med

30 % rabat for studerende/ledige/stressramte
30 % rabat v. depression eller lægehenvisning
Se priser og rabatter

Læs mere om samtalerne

 

Parterapi København | Personlig integritet giver mere nærhed

Parterapi København | Åbenhed om følelser, behov og grænser

  • Parterapi København: Savner du en større imødekommenhed over for dine og og din partners følelsesmæssige behov i parforholdet? Længes du efter en stemning af, at det er OK at fortælle åbent om behov for f.eks. nærhed, bekræftelse, plads, tillid, sex og personlige samtaler?
  • Parterapi København: Mangler du en større respekt for dine og din partners personlige grænser i parforholdet? Trænger du til at føle, det er OK at sige fra i forhold til f.eks. kommunikation, adfærd og prioriteringer, hvor du og din partner har nogle vaner og forventninger, som du i virkeligheden ikke har det godt med?
  • Parterapi København: Kunne du godt tænke dig konkrete redskaber til at vende kommunikationen om, når I er på vej ud i en konflikt? Drømmer du om en kommunikation, som er mere kærlig og imødekommende, hvor I begge føler jer hørt, respekteret og taget alvorligt?
  • Parterapi København: Har du brug for en mere direkte og åben kommunikation, hvor der er plads til, at I kan sige helt ærligt hvad I tænker og føler? Søger du mere modspil i parforholdet, så I bedre kan mærke hinanden og få mere liv i kontakten i mellem jer?
  • Parterapi København: Vil du gerne have et dybere og mere aktivt sexliv med din partner, hvor der er plads til ømhed, intimitet og nærhed? Føler du dig afvist seksuelt, og ønsker at føle dig mere begæret og bekræftet – eller savner du selv at have mere lyst til sex med din partner?

 

Parterapi København | Respekt og forståelse

Parterapi København | Samtaler med rummelighed og åbenhed

  • Parterapi København: Få et rum der hjælper dig og din partner til at skabe en stemning i mellem jer, hvor der er respekt for jeres individuelle følelsesmæssige behov. Få rolig og jordnær parterapi, hvor I bliver lyttet til og taget alvorligt, når I fortæller, hvad I længes efter
  • Parterapi København: Få en mulighed for at gøre det legalt og naturligt for jer at tale om jeres grænser. Få samtaler, hvor I begge har plads til at sige fra, og på den måde kan finde hinanden og nærheden igen
  • Parterapi København: Få inspiration til at skabe grundlaget for en kommunikation i mellem jer, som er præget af imødekommenhed, åbenhed og gensidig respekt. Få indsigt i, hvordan I kan tale jeres konflikter igennem, så I får løst op for dem og så de undgår at dukke op igen og igen
  • Parterapi København: Få støtte til at skabe en stemning i mellem jer, hvor der er plads til en åben og direkte kommunikation. Få hjælp til at I hver især står stærkere i jer selv, og bliver i stand til at kommunikere klart om, hvem I er, og hvad I vil med jeres liv og parforhold
  • Parterapi København: Få værktøjer til at arbejde med jeres sexliv, hvis det er jeres ønske og behov. Få redskaber til at arbejde med årsagerne til eventuel manglende sexlyst, som tager hensyn til, hvor I er følelsesmæssigt lige nu.

 

 

 

Parterapeut København

Share