Vigga Wagtberg

F. 1983

Jeg er psykoterapeut, coach, parterapeut og sexolog, og har siden 2012 arbejdet med terapi for par og enkeltpersoner. Jeg har fuldtidspraksis i indre København. Derudover skriver jeg om følelseslivet og personlig udvikling – både på min blog og i forskellige medier.

Jeg er medlem af Mensa, og har en særlig erfaring i arbejdet med at få logik og følelser til at arbejde sammen. Kombinationen af min indfølingsevne og analytiske sans er praktisk, når jeg laver terapi og coaching, fordi den støtter mig i at se hvor du er, at opdage oversete sammenhænge – og at mærke præcis hvor jeg kan hjælpe dig.

Uddannelse

Jeg er psykoterapeut og parterapeut med i alt 5 års terapeutisk uddannelse funderet i gestaltterapi. Min baggrund giver helhedsorienterede teknikker til at arbejde i krydsfeltet mellem det relationelle, kropslige og følelsesmæssige univers.

Min uddannelse har givet mig kompetence til at arbejde med psykoterapi, personlig udvikling og parterapi – f.eks. med fokus på selvværd, vrede, stress, depression, dating, nærhed, grænser, konflikter, åbenhed, intimitet samt de følelsesmæssige baggrunde for at en relation udvikler tillid eller afstand.

Personlig motivation

Mit ønske er at styrke mennesker i at være tro mod sig selv, og at hjælpe mine klienter til at behandle sig selv med omsorg, respekt og kærlighed. Jeg har i mit eget liv mærket konsekvenserne af at lukke af for mine følelser, behandle mig selv med mistillid og lade mig styre af alt andet end kærligheden til mit inderste væsen. Det var hverken særlig sjovt eller særlig frugtbart, og de oplevelser har heldigvis tvunget mig til at lære i dag at leve i ærbødighed overfor min inderste kerne.

I dag betyder det, at jeg er meget opmærksom på at lade mig styre af de beslutninger, der kommer fra mit hjerte. Den indsigt, styrke og frihed jeg har vundet igennem min egen udvikling, er det vigtigt for mig at give videre til andre, som ønsker at tage imod den. Jeg har jo selv engang haft brug for lige præcis den hjælp, så jeg ved fra min egen krop, hvor stor en forskel det kan gøre at have et menneske til at vise vej og holde i hånden, når livet føles forvirrende.

Menneskesyn

Min opfattelse er, at vi alle har en god grund til at handle som vi gør. Vi vælger til og fra i vores liv efter bedste evne, med alle vores menneskelige kompetencer og med intentioner, der dybest set bunder i noget godt. Uanset hvad dine valg, din situation og din livshistorie byder på, så accepterer jeg dig fuldstændig som du er.

Jeg føler ikke, min rolle er at prøve at lave din personlighed om eller at sygeliggøre dine følelser. I mine øjne er du – som alle mennesker – komplet allerede. Til gengæld ser jeg min rolle som inspiration, guide og støtte i din egen proces med at tage dine følelser alvorligt, at lytte til dig selv og at sige effektivt til og fra i dit liv.

Hvis du søger min hjælp, fordi dit liv gør ondt, eller føles utilfredsstillende, så vil jeg gøre alt, hvad der står i min magt for at støtte og vejlede dig i din udvikling. Mit job er ikke at “fikse” dig, men at give dig bedre mulighed for at mærke, forstå, respektere, værdsætte og udtrykke det menneske, du allerede er.

  Se anmeldelser • Se samtaletiderSe kursusdatoer

Share

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.